KORONASÅPE

kr400.00kr1,500.00

Kjære kunder! Nå vil jeg oppfordre til å handle lokalt, bærekraftig eller tilogmed økologisk. Miljøet har fått en pustepause, og vi får kanskje en liten “reality-check” Mange må holde seg borte fra de de er glade i for å unngå smitte, kanskje vi begynner å tenke mer på hva som er viktig fremover? Nå kan vi kanskje snu trenden og begynne å handle mer bærekraftig, og samtidig støtte den lokale kjøpmannen, og andre man kjenner i nærmiljøet. Folk man snakker med og faktisk ser hver dag. Vi er alle i min bransje rammet av lockdown, og den dessverre Ráhk hardt da vi ennå er i starfasen og skal bygge opp bedriften.  Jeg håper og tror derfor at noen av våre kunder som ønsker å beholde den lille barberer/frisørsalongen vår, nå kan du støtte Ráhk med å kjøpe såper og Gavekort på nett. Mange av dere har gått hos meg i mange år og jeg vil gjerne fortsette å ha dere på besøk!

Sjekk ut nettbutikken vår! Det er lagt ut gavekort i shopen vår slik at våre kunder kan forhåndsbetille behandlinger. De som allerede hadde timer booket inn før lockdown og de som bestiller gavekort nå vil bli prioritert i første rekke når vi åpner igjen. Hvis vi er heldige, den 27.  april.

Støtt de små lokale bedriftene #Kjøpnorsk #kjøpøkologisk
Produktene sendes hjem til deg, eller plukkes opp i salong når vi åpner! Dette velger du i kassen.

Vi har laget en ekstra rensende såpe! FHI anbefaler såpe og vann som det mest effektive midlet mot Koronavirus, derfor selger vi nå Koronasåpe for å spe på inntektene våre nå når vi er under lockdown.  Såpen er laget med økologisk kokosolje, olivenolje, er overfettet med macadamiaolje og vegetabilsk glycerin som gir pleie og motvirker tørrhet. Den har mild og ren duft av Peppermynte, ingefær , einebær og geranium! Vi har også såpekopper og skrubbeposer i bambus som du kan ha såpen i og bruke rett på huden.

Såpen har noe høyere pris enn andre produkter pga at vi trenger inntekter under lockdown’.
>> Kjøp Kronesåpe til normal pris <<
Du kan få produktene ved neste behandling eller velge å få de tilsendt.
I mellomtiden: Vask hendene med Koronasåpe, ta vare på hverandre uten å ta på hverandre og hjelp til å stoppe viruset! Stay safe

På forhånd takk <3

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: , , ,