Liikedálkkas // Hudmedisin

kr345.00

Fuktighetsgivende og helende krem for ansikt og øyne. Denne kremen er smekkfull av naturlige og velgjørende ingredienser. Arganolje hjelper hudens helbredelsesprosess, virker foryngende, strammer opp og reduserer linjer. Øko-silke og Hampfrø-olje tilfører fettsyrer og forbedrer hudens elastisitet. Dette er en meget beroligende og reparerende krem for tørr, flassete og sensitiv hud. Kremen virker lindrende og kan hjelpe mot plager fra f.eks eksem eller psoriasis.

Påfør en liten mengde og masser inn i ren hud. En liten mengde er nok, påfør to ganger ved behov. Benytt gjerne litt som oppstrammende øyekrem.

Lavendel og kamomille virker beoligende på huden og reduserer rødhet. Sedertre har vist seg å ha gode egenskaper på eksemhud og kviser. Både Argan og Sedertre har dessuten antiseptiske egenskaper. Til slutt inneholder kremen også salvie, som har antibakterielle egenskaper. Innen aromaterapien er salvie og kamomille ofte benyttet som en beroligende olje mot angst stress, utmattethet, og virker rensende på kropp og sinn.

Liikedálkkas er en meget god krem til sår og sensitiv hud eller til arr og strekkmerker da den kan minske synligheten av skader i huden, kremen egner seg derfor også til tattoveringer under helingsprosessen. Husk at huden din er mest motakelig for pleie om natten, et godt råd er derfor å rense huden godt og benytte denne kremen som gjenoppbyggende nattkrem. Dette er rett og slett en unik krem som huden din kommer til å elske!

Inneholder kun naturlige ingredienser
Med vitamin E

50ml