Vuoktasilken // Silkebalsam

kr295.00

Silkebalsam med vegetabilsk øko-silke, argan- og hampfrø-olje. Håret ditt gjenfuktes og beskyttes med de mest effektive og luksuriøse virkestoffene fra naturen.

Med Vuoktasilken har vi hatt fokus på å lage en balsam som pleier håret ditt, og gjør det silkemykt med helt uimotståelig glans. Vegetabilsk Øko-silke (fra erter og kokos), er antistatisk og mykgjør keratinet i håret. Elastisiteten bevares og slitte tupper forebygges effektivt innenfra. Antioksidanter fra e-vitaminer og naturlige oljer beskytter håret ditt og hårfargen fra frie radikaler. Argan- og Hampfrøolje gir naturlig fukt til håret, og beskytter mot skadelige UV-stråler og falming.

Vask håret med Silkesampu, klem ut vannet fra håret slik at balsamen får mulighet til å trekke godt inn. Masser inn Vuoktasilken, og la balsamen virke i 2-15 minutter og skyll med vann. For maksimal effekt bør man jobbe litt med balsamen, et godt tips for å lukke skjellaget godt, er å tvinne tuppene inn med balsam og jobbe den godt inn med fingrene slik at skjellaget glattes ut – slik bevarer du også hårfargen bedre mellom frisørbesøkene. Da skylles nemlig ikke fargen rett ut av et åpent skjellag neste gang du tilfører sjampo! Vi lover deg, håret ditt kommer til å takke deg.

– Vi liker å lage produkter med omtanke og mening, kall det gjerne øko-luksus.

250ml

Kategori:

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.3 kg
Dimensjoner 18 × 6 × 6 cm