Julegave inspo for både han og henne

Julegave inspo for både han og henne

Nå begynner julen å nerme seg med stormskritt og med jul kommer i tillegg den store juleshoppingen. Vi har de perfekte parfymene for vintersesongen som passer godt til begge kjønn.

Alexander Sprekenhus startet i en alder av 22 år å produsere håndlagde håroljer og sjampo/balsam basert på arganolje og organiske ingredienser. Han har nå en hel serie med produkter for både går og hud.
Alle produktene er veganske, drug-free og cruelty-free.

Parfymeserien heter Courage My Love og er inspirert av en kjærlighetshistorie. De fem ulike duftene er alle unisex men enkelte passer bedre for det ene kjønnet enn den andre.
Parfymene er oljebasert, er drøye i bruk og gir en mer langvarig lukt.

 

FRANGI PANGI:

Dette er en personlig favotitt blandt både jentene og guttene i salongen. Den er fremstilt fra Franipani oljen og har den klassiske signaturlukten som de fleste sprekenhusproduktene har. Liker du lukten på håroljen er dette definitivt parfymen for deg.

PANTA REI:

Dette er en lettere parfyme som dufter av jordbær, grapefrukt og grønn te. Panta Rei passer best til jenter/damer og er like fin til vinter som til sommeren.

KEY LARGO:

Inspirert av Key Largo i Florida er dette en fruktig parfyme som har hint av både eple, sitron, hvit jasmin og bambus. Sammen gir alle disse luktene en fin duft som passer til både menn og kvinner.

DORIAN GREY:

Dorian Grey er som kjent fra de populære Fifty Shades of Grey bøkene/filmene og denne parfymen gjennspeiler karakteren perfekt. Passer for menn i alle aldre og er så klassisk som en herreparfyme kan bli.

ROYAL OAK:

Når man lukter på denne parfymen kommer lukten av safran og timian frem med en gang. Den er maskulin, skarp og røyket i lukten og passer derfor ikke for alle, men forelsker du deg i denne duften så gir du ikke slipp.

Prisen per flaske er 700,- og kommer i en perfekt gaveeske.