Ráhk barberer og frisør

ØKOLOGISK
BARBERER OG FRISØR
FOR DAMER OG HERRER

Ráhk er en barberer og frisør med behandlinger for både damer og herrer. Vi ligger rett ved Solsiden i Trondheim, nærmere bestemt i Nonnegata 6. Her på Ráhk, produseres også egne øko-produkter, med fokus på høy kvalitet, kortreiste, rene og sunne ingredienser.

Navnet Ráhk kommer fra det samiske ordet “ráhket” som betyr “barbere” – og siden å rake seg er et gammelt norsk ord for å barbere seg- Så det funker på begge språk! Fra det samiske perspektivet henter vi også kunnskap om bærekraft og et ønske om å bevare naturresurser og oppfordre til gjenbruk. Alt inventar i shopen er gjenbrukt.

Lokalt produserte produkter, med kortreiste ingredienser.

Vi henter selvsagt inspirasjon fra det samiske også i produktene og vi benytter tradisjonelle ingredienser som er spesielt utvalgte for sine respektive egenskaper. I våre produkter finner du ingen parabener, eller sterke sulfater. Heller ingen silikon eller andre plaststoffer. Vi benytter blant annet lokalt høstet einebær og honning fra Svartlamon’ i Trondheim. I tillegg benytter vi kun kaldpressede oljer som ikke er forurenset av kjemikalier under utvinningsprosessen.


Kjell Arvid Hansen

Arvid Hansen

Arvid Hansen har bakgrunn som grafiker og har jobbet som frisør siden 2015. Frem til han åpnet Ráhk, har han i 10 år drevet STARS & BANGS i Trondheim.
I konseptet Ráhk henter han inspirasjon fra sin hjemplass og samiske bakgrunn.


Fargetekniker

Arvid har jobbet for Tigi/Fudge, Paul Mitchell og med Kléral System som fargetekniker og har inngående kjennskap til farge, fargeteknikker og Fargepleie. Han er utdannet damefrisør og barberer.

  • Klipp/Fargebehandlinger
  • Brynforming/Brynfarge
  • Styling/Oppsett

Barberer

Vi utfører klassisk knivbarbering med håndduker og kniv – samt forhandler kniver, høvler og egenproduserte økologiske barbersåper, skjeggoljer, kremer og vokser

Arvid Hansen har tatt barbererkurs i Nederland ved New York Barbershop og ved Schorem Barber Academy.

Om man skal bære et skjegg, må det være velstelt. En barbering er dessuten en perfekt mulighet til å ta en pause fra hverdagsstresset.

Barbereren former skjegget for deg så du kan følge opp linjene hjemme. Vi anbefaler barbering hver2.uke, eller ved hver klipp. ca hver 4.-6. uke.

Vi har produktene du trenger på badet for å holde skjegget i form! Begynn med en god og mild sjampo for hår og skjegg!

TIMEBESTILLING

Klikk her for å bestille time online.

Ráhk Produkter

Telefon 73 53 05 50 / 481 86 881 for henvendelser. Vi gjør oppmerksom på at telefonen ikke alltid kan besvares, isåfall ringer vi deg opp når vi blir ledig.

Parkering

Parkering er enkelt å finne og det er som regel ledige plasser i gata utenfor. Det er parkering for gammeldags bil på nedsiden av Kirkegata og for EL-bil i Nonnegata.

Vi søker samarbeidspartnere

Synes du Ráhk virker spennende? Vi skal leie ut en stol i vår shop i Trondheim. Ta kontakt på 73 53 05 50 ved interesse.

Vi søker også samarbeid med andre salonger som vil føre våre produkter. Nedenfor finner du et skjema som du kan fylle ut, så kontakter vi deg!